Hvorfor købe en Smart-Safe Alarm

Hvorfor købe en Smart-Safe Alarm:
En Smart-Safe model TrustME alarm beskytter dine værdier i varebilen mod tyveri således du roligt kan koncentrere dig om virksomheden og jeres kunder.

Smart-Safe, TrustME er det nyeste middel mod tyve:
Smart-Safe har udviklet et unikt elektronisk alarmsystem mod indbrud og tyveri af dyrt værktøj og materiale fra varebiler. TrustME er udviklet, samlet og testet i Danmark.

Koster dyrt for den enkelte virksomhed:
Når tyve begår indbrud i varebiler og stjæler værdifuldt værktøj, koster det den enkelte virksomhed mange penge og kommunikation med forsikringsselskabet fordi skaderne på varebilen skal udbedres, værktøjet skal erstattes og fordi virksomheden pludselig mangler det værktøj tyvene er rendt afsted med hvilket kan udskyde et igangværende job, - og ikke mindst ansatte der ikke kan udføre deres arbejde. Til info blev der i 3. kvartal 2020 anmeldt hele 1048 indbrud i varebiler.
Heldigvis kan virksomheden selv gøre noget for at undgå at blive en del af statistikken, og at tyvene render med værktøj og dyrt materiel, - få installeret et Smart-Safe alarmsystem.

Hvordan virker Smart-Safe, TrustME:
Allerede når en tyv forsøger at lave indbrud med et koben, boremaskine eller lignende, aktiveres sirenen, og herved skræmmes tyven formentligt væk INDEN han er kommet ind i varebilens lastrum, - og skaderne på bilen begrænses.
Samtidig sendes en SMS besked til den/de der ønskes, og politiet kan straks kontaktes.
DET anbefales på ingen måde at man selv tager kontakt.

Hvis tyven vælger at stjæle varebilen kan den spores via den indbyggede GPS, der er opkoblet direkte til Google-map. Politiet kan herefter kontaktes og opspore bilen.

Den medfølgende fjernbetjening kobler automatisk anlægget til og fra når varebilen forlades eller man nærmer sig den. Alarmen er tilsluttet når fjernbetjeningen ”bibber” to gange.

Derfor vælge Smart-Safe, TrustME:

1. Alarmen er NEM at tilkoble og kræver IKKE skruehuller og herfor INGEN ekstraudgift ved tilbagelevering af en leasingbil.
2. Sirene på 103Mz skræmmer tyven væk.
3. SMS besked ved alarm (Kun TrustME 2).
4. GPS sporing via Google-Map (kun TrustME 2).
5. Fjernbetjent og kræver herfor INGEN ekstra nøgler.
6. Uafhængig af varebilens centrallåsesystem.
7. Meget konkurrencedygtige priser.

Gode råd mod indbrud i din varebil:

1. Få dig en Smart-Safe ”TrustME” alarm med en indbygget sirene, der kan skræmme tyvene væk. Vores avancerede alarmsystem sender dig ydermere en SMS ved forsøg på indbrud i varebilen.
2. Luk og lås alle døre og vinduer – glem ikke soltag, sidedøre og bagklap.
3. Tag altid nøglen med. Lad den ikke sidde i tændingen (heller ikke et lille øjeblik).
4. Fjern mobiltelefon, PC, Ipad og andre værdigenstande fra kabinen så de ikke er synlige.
5. Parker bilen et sted, hvor der er mange mennesker og god belysning.

Kontakt os snarest for en præsentation og individuelt tilbud.

Sb@smart-safe.dk eller på mobil 24648933, - vi sidder klar til at servicere din virksomhed.