Om os

SMART-SAFE har specialiseret sig i at designe, udvikle og montere elektronisk tyverisikring/alarmer til varebiler, autoforhandlerens biler på udeområdet, og vi har pt. andre spændende produkter under udvikling til bl.a. Cykler, Campingvogne og Både. Alle produkter under det simple motto; STOP TYVEN. !!

I udviklingen af vores elektroniske sikring/alarmprodukter, har vi haft rettet en særlig fokus på at sikre brugervenligheden uanset hvilket objekt et Smart-Safe produkt skal installeres i, da det er meget vigtigt for os, at man som bruger af produktet finder det simpelt at bruge. Intet besvær med ekstra nøgler eller manuel aflåsning. SMART-SAFE produktet klarer det hele for dig – det er nemt, hurtigt og bekvemt.

Vores innovative og avancerede alarmsystem til varebiler ”TrustME”, er det produkt på det danske marked, der optager mindst muligt plads i varerummet samtidig med at det naturligvis tyven sikrer jeres værktøj etc. meget effektivt. Det kompakte system kan installeres i alle typer varebiler. En meget effektiv tyverisikring, der vil spare virksomheden for dyre driftsstop og mange bekymringer fremover.

”TrustME” alarmsystemet er det første af sin art i Danmark, den findes pt. i 2 versioner, en hvor systemet fungere som ren alarm med sirene, - samt i en udvidet version der straks sender SMS besked ved en alarm og sirene start. Denne version har også indbygget GPS til sporing af varebilen såfremt den bliver stjålet.

Der skal ikke bores huller i varebilen for at installere alarmen, hvilket gør det meget nemt at flytte til en ny eller en anden varebil. Hermed kommer der heller ingen ekstra regninger til leasingselskabet ved aflevering af bilen.

SMART-SAFE er et mindre nordjysk udviklingsselskab med base i Nørresundby, vi har kørende sælgere og montører i hele landet. Vi er på 24/7, - og til for at sikre din varebil, bilforhandlerens udendørs biler, - og snart din båd, campingvogn ect.mod tyveri.

Vi bekymre os om dine ting og sørger for driften, - så du kan passe dine kunder -

Skal du bruge en Tyverisikring? Så tøv ikke med at kontakte os på sb@smart-safe.dk for et uforpligtende tilbud eller en produkt demonstration.

STOP TYVEN, - SMART-SAFE har løsningen til jer, - dansk design og udvikling.

Om os

SMART-SAFE har specialiseret sig i at designe, udvikle og montere elektronisk tyverisikring/alarmer til varebiler, autoforhandlerens biler på udeområdet, og har pt. andre spændende produkter under udvikling til bl.a. Cykler, Campingvogne og Både. Alle produkter under det simple motto; STOP TYVEN.

I udviklingen af vores elektroniske sikring/alarmprodukter, har vi haft rettet en særlig fokus på at sikre brugervenligheden uanset hvilket objekt produktet skal installeres i.

Det er nemlig meget vigtigt for os, at man som bruger af produktet finder det simpelt at bruge. Intet besvær med ekstra nøgler eller manuel aflåsning. SMART-SAFE produktet klarer det hele for dig – det er nemt, hurtigt og bekvemt.

Vores innovative avancerede indvendige alarmsystem til varebiler ”TrustME” er det produkt på det danske marked, der optager mindst muligt plads i varerummet, samtidig med at det naturligvis sikrer meget effektivt. Det kompakte system kan installeres i alle typer varebiler. En meget effektiv tyverisikring, der vil spare dig for mange bekymringer fremover.

Vores ”TrustME” alarm er den første af sin art i Danmark, der i et og samme system straks sender en SMS besked straks ved alarm/sirene start. ”TrustME” findes i 2 versioner hvoraf den ene også har indbygget GPS til sporing af varebilen såfremt den bliver stjålet.

Der skal ikke bores huller i varebilen for at installere alarmen, hvilket gør det meget nemt at flytte til en ny eller anden varebil. Hermed heller ingen ekstra regninger til leasingselskabet ved aflevering af bilen.

SMART-SAFE er en mindre nordjysk virksomhed med base i Nørresundby, vi har kørende sælgere og montører i hele landet. Vi er på 24/7, - og til for at sikre din varebil, bilforhandlerens udendørs biler, - og snart din båd, campingvogn ect. mod tyveri.

Vi bekymrer os om dine ting, - så skal du bruge en Tyverisikring? Så tøv ikke med at kontakte os på sb@smart-safe.dk for et uforpligtende tilbud eller en produkt demonstration.

STOPTYVEN, - SMART-SAFE har løsningen til jer, - dansk design og udvikling.